|
|
|
A kártevő-mentesítő rendszerek vonalkódos technológiával
történő adatrögzítésének alkalmazása révén megbízhatóan ellenőrizhető
és dokumentálható a kártevő-fertőzöttség vagy mentesség. Az élelmiszerek
és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására
szolgáló helyeken (üzemek, üzletek, raktárak stb.) kötelezően alkalmazott
HACCP rendszer egyik legfontosabb eleme a kártevők jelenlétének megbízható
nyomon követése.
A vonalkódos rendszerfelügyelet lehetővé teszi az ellenőrzési pontokon
szükséges teendők meghatározását a szolgáltatás legmagasabb szintű
elvégzése érdekében.
A rendszer előnye, hogy a számítógépes adatfeldolgozás révén azonnali
és pontos információt szolgáltat a megrendelő és a szolgáltató számára
egyaránt az adott terület |
|
• Vonalkódos rendszerfelügyelet kiépítését, ellenőrzését
• Élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és
forgalmazására szolgáló helyeken (üzemek, üzletek, raktárak stb.)
• Szállodákban, üdülőkben
• Piacokon, vásárcsarnokokban
• Irodaépületekben
• Logisztikai központokban
• Egészségügyi Intézményekben |
|
|
|
|