.:: A.P.C. Hungária Kft. - Kártevő-mentesítő szakvállalat ::.
Cím: H-1114 Budapest, Fadrusz u. 2. | Telefon: 06-1-365-1070 | Fax: 06-1-365-1071 | E-mail: info@apchungaria.hu Vissza a kezdőlapra E-mail küldése
   
 
Napjainkban, az egészségügyi kártevők elleni hatékony és veszélytelen védekezés, az IPC/IPM, illetve a minőségbiztosítás követelmény-rendszerének figyelembe vételével valósítható meg.

A kártevők elleni integrált védekezés (Integrated Pest Control, IPC), illetve annak szervezése (Integrated Pest Management, IPM) a kártevő-irtó iparban, a rágcsálók elleni védekezés területén is egyre inkább előtérbe kerül.

Az IPM, illetve az IPC valamennyi rendelkezésre álló módszer, eszköz és gyakorlat alkalmazására vonatkozik. Magukba foglalják a megrendelő szakszerű felvilágosítását, a különféle védekezési módszer-csoportok, beleértve a legtöbbször nélkülözhetetlen, az ártalom megelőzésére és felszámolására egyaránt alkalmas rágcsálóirtószerek használatát.

Az irtás csak akkor adhat megfelelő eredményt, ha azzal egyidejűleg a megelőzésre is kellő figyelmet fordítunk.
A megelőzés során azonban olyan körülményeket kell kialakítanunk, melyek a kártevők újbóli behatolását megnehezíti, vagy ha mégis bekerültek, megtelepedésüket és elszaporodásukat meggátolják. A valóban tartós kártveőmentesség tehát csak a védekezés alapelvének figyelembe vételével, a megelőzés és az irtás egymásra épülő alkalmazásával valósítható meg.

Az IPC-program alkalmazásával, a megelőzés érdekében, adott objektumban a veszélyeztetett területek folyamatosan, pl. ragasztós csapdák rendszeres kihelyezésével nyomon követhetők (monitorozhatók).

A tevékenység rendszeres, évről évre ismétlődő feladatot jelent, amely leghatékonyabban megfelelő szervezési keretek között biztosítható. Ez teszi lehetővé a kártevők elleni védekezés területén kitűzött szakmai követelmény érvényesülését, adott objektum mentesítését, majd az elért mentesség fenntartását.

• Elérni kívánt célok meghatározása
• Együttműködés a megrendelővel
• Folyamatos információáramlás
• Eredményes védekezés - irtás és megelőzés
• Dokumentált munkavégzés
• Szaktanácsadás
• Kevesebb irtószer felhasználás

Cégünk a fentiek szellemében végzi szolgáltatásait, ezzel is törekedve arra, hogy a kártevő-mentesítést a leghatékonyabban, tartósan és hosszú távon tudjuk elvégezni a megrendelők minél nagyobb megelégedésére.

 
Vissza a kezdőlapra
Cégünk szolgáltatásai
Rágcsálóirtás
Rovarirtás
Terménygázosítás
Kártevőmentesítés
Vonalkódos felügyelet
Madarak elleni védelem
HACCP
Minőségpolitika
GYIK
Jogyszabály kereső
Adatlapok
Referenciák
Kapcsolat


- -
2006 © A.P.C. Hungária Kft.